Чи взагалі можна довіряти цифрам унікальності перед захистом
Пишу диплом і вже трохи параною ловлю щодо унікальності. Кафедра ганяє роботи через свою систему, а що вона там реально показує, ніхто не пояснює. Хтось розбирався, як виглядає ця перевірка і чи є сенсганяти текст через кілька сервісів?
13 Views

Сам колись сидів у схожій ситуації і, чесно, до кінця не розібрався. Кафедральна система показувала одні цифри, безкоштовні перевірялки зовсім інші, різниця доходила відсотків до двадцяти. Тому орієнтуватись на щось одне я б не став.
Свого часу натрапив на опис підходу, де пишуть, що ганяють текст через кілька систем, включно з не найпопулярнішими, і що архівами готових робіт не користуються https://na5ku.com.ua/uk/ можна глянути, як воно там розписано, але я б усе одно перевіряв сам. Ще згадують, що ШІ йде на структуру й аналіз даних, а не на генерацію самого тексту. Звучить логічно, хоча збоку таке підтвердити важко.
Загалом у мене відчуття, що головне навіть не відсоток, а чи зможеш ти пояснити свій текст на захисті. Цифру якось натягнути можна, а от відповідати комісії за чужі формулювання то вже інша історія.